Producent wyrobów z drewna - wyroby drewniane sklep online

koszyk = 0 zł
PUDEŁKA DREWNIANE
na herbatę
szkatułki
zamykane
zasuwane
na wino
skrzynki
pozostałe
kufry i skrzynie
niciarki
na chusteczki
komódki i toaletki
skarbonki i pudełka na karty ślubne
na świecę gromnicę
walizki drewniane
zamykane z kluczykiem
PUDEŁKA MALOWANE
na herbatę ML
zamykane ML
na wino ML
na albumy (fotoksiążki) ML
na monety (kolekcjonerskie) ML
pudełka różne ML
szkatułki ML
pudełka z logo ML
pudełka na walentynki, ślub i inne
WYCINANKI ZE SKLEJKI, LITERKI, CYFERKI, RAMY, RAMKI
wycinanki ze sklejki
wycinanki z motywem góralskim
wycinanki kredowe (tabliczki do pisania kredą)
wycinanki frezowane 2D i 3D
wycinanki ze sklejki - puzzle
literki i cyferki ze sklejki
ramy drewniane
przedmioty z lustra akrylowego
wycinanki na Boże Narodzenie
wycinanki na Boże Narodzenie - 3D
wycinanki na Wielkanoc
wycinanki - tabliczki
napisy i deski frezowane
wycinanki - koła, kwadraty, prostokąty
DESECZKI, POJEMNIKI, OZDOBY, DOMKI NA KLUCZE
domki na klucze
pudełka pojemniki
podkładki pod kubki, pojemniki na podkładki
biurko
wiadra drewniane - osłony na donice
deseczki drewniane
jajka, podstawki, koraliki
świeczniki drewniane
TACE
tace stoliki
tace prostokątne
tace ośmiokatne
komplety tac
KRZESEŁKA
z oparciem
stołeczki
TACE MALOWANE ML
tace prostokątne ML
tace komplety ML
tace stoliki ML
PÓŁKI I WIESZAKI
wieszaki
BIŻUTERIA DREWNIANA
korale i bransoletki malowane - zestawy
kolczyki drewniane malowane
bransoletki naturalne
AKCESORIA KUCHENNE
stojaki na ręczniki
pierścienie na serwetki
serwetniki
łyżki, widelce, łopatki drewniane
wałki, tłuczki, pędzle i inne
deski grillowe regionalne
POZOSTAŁE
sztalugi drewniane
organizery - komody z szufladami






Polityka Prywatności

 

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI


www.drewbis.pl

DREWBIS Józef Biskup

Białka 274, 34-220 Maków Podhalański

NIP: 5520105529

I. Postanowienia Ogólne

Postanowienia poniższe stanowią politykę prywatności (dalej: „Polityka Prywatności”), która określa informacje dotyczące zbierania danych, w tym danych osobowych użytkowników usług(i) świadczonej przez DREWBIS Józef Biskup         z siedzibą w Białka 274, 34-220 Maków Podhalański o numerze NIP: 5520105529 Regon 070052040, dalej zwanym „Sprzedającym”, oraz sposób ich przetwarzania.

II. Dane osobowe

WWW.DREWBIS.PL, którego właścicielem jest DREWBIS Józef Biskup, Białka 274,  34-220 Maków Podhalański dokłada wszelkich starań, aby prowadzony serwis www.drewbis.pl ułatwiał każdemu użytkownikowi przeglądanie strony
i składanie zamówień. Dlatego w trosce o bezpieczeństwo i wygodę zakupów informujemy, że poruszając się po stronie wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez sklep plików cookies oraz innych podanych dobrowolnie danych osobowych. Dane,   o które będziesz proszony w formularzach zamówień, są niezbędne do działania serwisu lub realizacji usługi. Podanie danych jest dobrowolne. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

 

III. Rodzaje i cel wykorzystania danych

Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe podane na serwisach należących do www.drewbis.pl przy okazji wysyłania komentarzy, opinii itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. www.drewbis.pl nie ma możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te, nie podlegają „Polityce Prywatności”.

Cookies (Ciasteczka)

www.drewbis.pl zbiera automatycznie dane zawarte w plikach cookies podczas korzystania ze strony internetowej sklepu internetowego. Cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do wykonania danej operacji, np. w postaci uwierzytelnienia, zbierania danych statystycznych lub zapisania danych w formularzach kontaktu lub zamówienia.

Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarki) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Jednakże w ustawieniach przeglądarki można dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies, w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną ich obsługę w ustawieniach przeglądarki bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu końcowym użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania przeglądarki. Usługa lub jej poszczególne funkcjonalności mogą jednak bez plików cookies nie działać poprawnie.

Subskrypcja bezpłatnych newsletterów

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych newsletterów należących do www.drewbis.pl wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail i innych danych, np. imię itp. Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej serwisów.

Niezapowiedziane Wiadomości

www.drewbis.pl zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się                z Polityką Prywatności. Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości www.drewbis.pl rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisów, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne (mailingi, promocje, reklamy, inne materiały marketingowe). Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na listach adresowych www.drewbis.pl.

Inne formularze

Formularze, okna pop-up i inne formy znajdujące się gościnnie na serwisach należących do www.drewbis.pl i dotyczące usług, produktów, serwisów nieobsługiwanych przez www.drewbis.pl nie podlegają „Polityce Prywatności”.

IV. Uprawnienia użytkowników w zakresie danych osobowych

www.drewbis.pl zapewnia użytkownikom przekazującym dane osobowe realizację uprawnień wynikających z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 z późn. zm.),
w tym również prawo do żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane.

Użytkownik ma prawo w każdym czasie do usunięcia swoich danych osobowych poprzez kontakt mailowy na adres biuro@drewbis.pl

www.drewbis.pl stosuje środki techniczne i organizacyjne, których celem jest jak najlepsze zabezpieczenie gromadzonych danych osobowych przed nieuprawnionym dostępem lub niewłaściwym wykorzystywaniem przez osoby nieuprawnione.

V. Zmiany Polityki Prywatności

www.drewbis.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdego użytkownika serwisu należącego do www.drewbis.pl obowiązuje aktualna „Polityką Prywatności”. O zmianach Polityki Prywatności, www.drewbis.pl będzie informować na stronach serwisu.

VI. Dodatkowe informacje

W przypadku pytań lub wątpliwości, co do Polityki Prywatności, www.drewbis.pl prosi o kontakt na adres e-mail podany na stronach serwisu biuro@drewbis.pl

 

 



KONTAKT

514 559 345
biuro@drewbis.pl
08:00 - 18:00 pn-so

Copyrighy drewbis.pl